Random Runner

Random Runner Speluitleg

Random Runner start met 1 credit per keer te spelen en u heeft 1 winlijn. Op het moment het kroontje in beeld komt gelden er andere winlijn regels. De winlijnen kunnen dan op meerdere mogelijkheden, op deze manier heeft u een grotere winkans. De gewonnen credits van het basisspel kunnen worden toegevoegd aan de winbank of u kunt ze sparen voor het topspel. Bij het basis spel van de Random Runner heeft u de mogelijkheid om de rollen automatisch vast te laten zetten door de gokkast om op deze manier automatisch uw winkans te vergroten. Echter is dit niet verplicht en is er ook een mogelijkheid om handmatig de rollen vast of niet vast te zetten.

Het topspel van de Random Runner wordt automatisch gespeeld wanneer je vier of meer credits in de winbank hebt. Naast de credits van de winbank wordt er ook 1 credit van de creditmeter gehaald. Op het topspel is de winkans tijdens het spelen vele malen groter dan als je alleen het basisspel speelt.
De grotere win kans komt door het grotere aantal lijnen waarbij er gewonnen kan worden. Bij het basisspel is er alleen de mogelijkheid te winnen met een horizontale lijn. Bij het Top spel kun je ook kris kras en diagonaal winnen. Hierdoor kun je dus tijdens één inzet wel tot 16 rijen tegelijk winnen. Dat is dus een zéér grote winst op het moment dat gebeurd!

Alle Eurocazino games

All Right
All Stars
Andy Capp
Bar 7

Waarom is de Random Runner zo populair

Random Runner gokkastRandom Runner dankt zijn populariteit aan de begin jaren van de moderne gokkasten. Samen met de Club 2000 en Simply wild  was vrijwel in elke horecagelegenheid te vinden. Het geen wat de Random Runner destijds uniek maakte was de automatische speel functie. Deze speelfunctie is bedacht omdat veel online gokkast liefhebbers van alles tussen de speelknop staken om de gokkast automatisch te laten spelen en ze op deze manier op meerdere kasten tegelijk konden spelen of iets anders konden gaan doen tijdens het spelen. De producent van het spel zag dit steeds vaker gebeuren en besloot om er een automatische speelknop aan het paneel toe te voegen zodat de stukjes papier verleden tijd waren.

De Random Runner spelen in “Fun-modus” of “Real-modus”

Random Runner kun je spelen in 2 varianten, namelijk voor fun (nep geld) en voor echt geld. Bij de fun-modus zijn de bedragen die je inzet en wint niet echt en zullen dus ook niet worden uitgekeerd. Bij de Real-modus (echt geld) kunt je op verschillende manieren veilig een storting doen. Als je voor echt geld speelt zijn de prijzen die je wint ook uit te keren en kunt u echte winsten maken. Het storten bij de Random Runner kan op veel verschillende manieren, per telefoon en ideal. Bij de aanbieder zelf kunt u alle mogelijkheden bekijken. Op het moment u besluit om de Random Runner voor echt geld te gaan spelen maakt u kans op hoge prijzen, houdt echter wel in uw achterhoofd dat u ook geld kunt verliezen met het spelen op de gokkasten.

Random Runner gokkastDe geschiedenis van de Random Runner

De Random Runner is ontstaan in de jaren 70, de online gokkast spelers wouden een nieuw spel met veel win mogelijkheden die toch gemakkelijk te bespelen was. De ontwikkelaars van de Random Runner hebben het spel dusdanig gemaakt dat het een optimale speelbeleving heeft met veel win lijnen. De eerste Random Runner gokkasten werden geplaatst in de lokale café’s en snackbars op de hoek, maar door de inmense populariteit van de Random Runner werd het spel vervolgens ook in casino’s en gokhallen geplaatst. Samen met nog een tweetal andere gokkasten, namelijk de Simply Wild en de Club 2000 is de Random Runner de meest populaire gokkast van van dit vroeger en van dit moment.

De gok mogelijkheid van de Random Runner Op het moment je bij de Random Runner in de Fun-modus punten verdient of in de echte modus geld verdient, kun je ervoor kiezen je winst meteen te verdubbelen. Dit kun je doen door middel van de gok mogelijkheid, de Random Runner geeft hierbij aan kop of munt, op het moment je op het juiste moment drukt maak je kans om je geld in een klap te verdubbelen op deze manier kun je nog meer winst behalen, houdt er echter wel rekening mee dat je de punten ook weer kunt verliezen op het moment je verkeerd gokt.

De wet en de Random Runner, Ondanks het grote succes van de Random Runner is hij een tijdje weg geweest, dit had te maken met een nieuwe wetgeving omtrent gokkasten. Doordat er een aantal bepaalde spelelementen in de Random Runner waren verwerkt was het wettelijk gezien niet meer legaal om de gokkast te exploiteren voor de expoitanten en mochten de cafe’s en snackbars of andere gelegenheden waar een Random Runner stond geplaatst de gokkast niet meer aan haar spelers aanbieden. Door de Random Runner weer aan te passen mocht een aantal jaar later het populaire spel weer overal gespeeld worden en verloren de spelers niet hun zo geliefde spel.

Strategie Random Runner

Er gaan veel verhalen de ronde over een bepaalde strategie bij het spelen van een Random Runner, echter is het belangrijk om in acht te nemen dat deze strategien erg persoonlijk voor de speler zijn, meestal speelt er bij het gebruiken van een strategie een bepaald gevoel van bijgeloof mee. Er is niet bewezen dat er een winnende strategie is bij het spelen van de Random Runner, echter kan het nooit kwaad uit te proberen wat voor jou de speler het beste werkt. Net als met elk ander spel heeft iedereen zijn eigen voorkeur met het spelen op een Random Runner. Probeer welke strategie voor jou het beste werkt en gebruik deze, mocht de strategie niet werken zoals je van te voren had gedacht probeer dan een andere uit.

Verschillende aanbieders van de Random Runner

De Random Runner die u hierboven speelt wordt u aangeboden door Eurocazino. Eurocazino hoort bij Spinity, het grootste platform voor online gokkasten in Nederland. Naast het Eurocazino zijn er nog een aantal andere aanbieders op de markt die ook de Random Runner gokkast aanbieden. Het grote voordeel bij de variant is dat je niet je bankgegevens direct hoeft achter te laten maar dat je kunt betalen op verschillende manier, waaronder per telefoon. Wil je toch voor grotere bedragen gaan spelen en op deze manier ook kans maken op grotere prijzen bekijk dan de Ideal koppeling die in het spel is verwerkt. Met Ideal kun je veilig een groter bedrag overmaken en de punten worden direct bijgeschreven. Zo kun je snel en onbeperkt blijven spelen op de Random Runner.

Meedere varianten van de Random Runner

Doordat de Random Runner door de jaren heen steeds meer populariteit verwierf hebben de ontwikkelaars van de gokkast meerdere spin-offs gemaakt van de Random Runner, bijvoorbeeld de Random Runner Twins, Random Runner Ultra en de Random Runner multi-player, ook deze spellen zijn zeker de moeite waard om eens te proberen. Je kunt deze spellen allemaal vinden op Cazinogames.nl.

Speel verstandig op de Random Runner

Bij Cazinogames.nl wijzen wij u graag de weg naar de beste, leukste en meest betrouwbare online gokkasten. Wel vinden wij het van groot belang dat u verstandig speelt op de spellen. Hou het spelen op gokkasten leuk en zet niet uzelf op het spel. Op het moment u problemen ondervindt met het spelen van de spellen raden wij u aan contact op te nemen met de aanbieder van het spel.

Wij wensen u veel plezier en geluk met het spelen van de Random Runner.

Impressie van Random Runner

Wilt u voordat u begint met spelen een impressie van de Random Runner en goed begrijpen hoe het spel daadwerkelijk in zijn werk gaat? Bekijk dan de onderstaande video’s. In deze video’s wordt uitgelegd hoe u de Random Runner het best kunt spelen en heeft u een impressie van hoe het spel gespeeld moet worden. Mocht u na het bekijken van de video’s nog vragen hebben dan kunt u altijd terecht bij de aanbieder van het spel.

 

Meerdere varianten van de Random Runner

Random Runner
De Random Runner van Eurocazino is één van de vele varianten die er beschikbaar zijn op het internet. Door de jaren heen is er erg veel ontwikkeling geweest bij de Random Runner. Met name door het feit dat de Random Runner sinds het begin van zijn bestaan een ongekende populariteit heeft doorgemaakt zijn de bedenkers van het spel de handen in een gaan slaan om nog betere en meer winstgevender varianten op het spel te gaan bedenken. Zo is er onder andere de Random Winner, Random Ulra, Random Runner multiplayer.

De Random Runner en wet en regelgeving

Het waren niet alleen maar gloriedagen met de Random Runner. De gokkast is een tijdje uit beeld geweest doordat de wet en regelgeving op kansspelen veranderde. Doordat je bij het spel ook op het basisspel met een verhoogde, dus meerdere punten, tegelijk kon spelen verdween het spel een tijdje naar de achtergrond. De ontwikkelaars hadden hier echt een snelle oplossing voor gevonden. Ze begonnen namelijk gelijk met het ontwikkelen van soortgelijke gokkasten waar op gespeeld kon worden. De gokkasten hadden dan wel niet dezelfde naam als de Random Runner maar de speelervaring en regels bleven vrijwel gelijk. Zo konden de spelers die verzot waren op de Random Runner toch blijven spelen op een soortgelijk spel.

Random Runner videoslot

Doordat ook videoslot ontwikkelaars de grote populariteit van de random Runner in de gaten kregen, begonnen verschillende partijen waaronder Novomatic met het ontwikkelen van een Random Runner maar dan in de vorm van een videoslot. Dit spel is tegenwoordig veel te vinden in gokkasten die meerdere spellen tegelijk aanbieden. Zo zijn er niet alleen van de Random Runner videoslot spellen gemaakt maar ook van Simply Wild en Club 2000. Het voordeel van een dergelijk spel is dat het er grafisch vaak beter uitziet dan traditioneel. Maar de echte fanatieke Random Runner speler zal vrijwel altijd gaan voor de klassieke uitvoering. Dit komt met name door het gevoel wat een gokkast met zich mee brengt, het daadwerkelijk op de knoppen drukken, het echte geluid wat het spel met zich mee brengt. Dit zijn facetten waardoor de videoslot versie lang niet zo populair is als de traditionele variant van de Random Runner.